Tisdagen den 5:e april 2022

LADVIKS SKOGSBRUKARKLUBB

inbjuder till dialog och debatt

Slaget om Skogen!

Hur och när får vi fred i skogen?Välkommen till en intressant dialogkväll arrangerad av Ladviks Skogsbrukarklubb och Föreningen Skogen.

Skogsdebatten är nu i full sving igen och polariseringen har nått skrämmande nivåer. Vi är många mindre skogsägare som känner oss vilsna. Vi har ju trott att vårt skogsbruk skapar värde för framtiden. I stället framställs vi allt oftare som miljömarodörer. Hur blev det så här? Och hur ska vi som skogsägare navigera i det nya landskapet?

Vi tror det är viktigt att sätta oss in i hur ”de andra” tänker. Vilka drivkrafter har skogsbrukets kritiker? Vilka värderingar? Och vilka lösningar ser de framför sig ”på marken”? Var kan vi mötas, och vilka motsättningar är svårare att överbrygga?


Vi har därför bjudit in två av skogsbrukets kanske skarpaste kritiker till en konstruktiv öppen dialog.

Sebastian Kirppu är skogsbiolog ”känd från TV”. Han har arbetat vid Skogsstyrelsen och länsstyrelsen i Dalarna och hade en viktig roll i TV-serien ”Slaget om skogen”.

Peter Lindgren är jägmästare med ett förflutet inom Skogforsk. Peter som ofta syns i skogsdebatten är en kunnig, vältalig och tänkande kritiker av skogsbruket som det ser ut idag.

Tid: Tisdagen den 5 april 2022 kl. 19.00 – 21.00
OBS!! Vi startar med mingel och fika kl. 18:30.

Plats: Nordic Clarion Sign på Norra Bantorget

Avgift: Ingen avgift.

Anmälan: Aktiviteten har redan genomförts!!!


Varmt välkomna önskar

Ladviks Skogsbrukarklubb och Föreningen Skogen


www.ladviksskogsbrukarklubb.se
2022-04-01