Torsdag den 23:e september 2021

LADVIKS SKOGSBRUKARKLUBB

INBJUDAN TILL UTFLYKT MED

DJURGÅRDSFÖRVALTNINGEN OCH SKOGEN I SKOLANI november 2020 planerade klubben en utflykt till Djurgården. Men då kom andra vågen av corona, och vi tvingades ställa in. Men nu verkar det lite lugnare och alltfler är vaccinerade, så vi gör nu ett nytt försök på eftermiddagen torsdagen den 23 september. Hela övningen genomförs utomhus.

Program:
 • Samling kl. 13.00 vid Stora Skuggans väg 22 (utanför Kungl. Djurgårdsförvaltningen kansli).
 • Kort promenad till Yggdrasil (Skogen i Skolans utomhuslektionssal), det tar max 10 minuter (Läs gärna mer på: https://www.skogeniskolan.se/kategori/helena-bengtsson).
 • Där presenterar Henrik Niklasson Djurgårdsförvaltningen och Djurgårdens skogliga historia i ca 40 minuter. Henrik är jägmästare och naturvårdsintendent.
 • Därefter tar Helena Bengtsson över och berättar om arbetet med Skogen i Skolan i Stockholm. Denna programpunkt kombineras med en kort promenad/gruppövning i skogen runt lektionssalen.
 • Vi avslutar med diskussion och fika för de intresserade. Avslutning senast 16.00.

  Tid: Torsdag den 23:e september kl 13:00.

  Plats: Du tar dig till Stora Skuggan med egen bil (det finns två parkeringar vid samlingsplatsen), eller buss 50 till Lappkärrsberget och en 10 minuters promenad, eller T-bana till Universitetet (även det med en 10 minuters promenad)

  Avgift: Ingen avgift. Var och en tar med eget fika, varma kläder och ett sittunderlägg.

  Anmälan: Senast onsdag den 15:e september till Carl Henrik Palmér chp@areca.se
  Av coronaskäl bör vi inte vara fler än ca 25 personer. Först till kvarn gäller!


  Varmt välkomna!

  Ladviks Skogsbrukarklubb


  www.ladviksskogsbrukarklubb.se
  2021-08-22