LADVIKS SKOGSBRUKARKLUBB


Besök Bravikens sågverk!


Torsdagen den 21:a april 2016


Följ med klubben på en resa till Skandinaviens största och modernaste sågverk. Här sågas grantimmer, men under 2015 genomfördes en investering för att också hantera tall.

Vi samlas vid ”Stenladan” kl. 09:45.
Först blir det en information om Holmen Skog, Holmen Timber och Bravikens Sågverk. Kaffe serveras.
Sedan följer guidad rundvandring på sågverket.
Som avslutning bjuder Holmen på lunch.
Vi räknar med att vara klara ca 14:00.


Tid: Torsdag den 21:a april 2016 kl. 09:45 - ca 14:00.

Plats: Bravikens sågverk, utanför Norrköping.

Anmälan: Studiebesöker har redan varit!

Samåkning: Du som har möjlighet att ta med någon medlem i din bil, skriv i din anmälan varifrån du åker. Samma sak för dig som vill få åka med någon: Skriv i Din anmälan din adress och en lämplig plats, som du kan möta upp på. När vi fått in anmälningarna skickar vi ut en samåkarlista, så att var och en kan ta en egen kontakt med lämplig samåkare. De som blir "över" försöker vi lösa på något vis. Självfallet delar ni på bensinkostnaderna!
Glöm inte att ange ditt mobilnummer!

Tåg: Vi kan ordna hämtning av några personer vid Norrköpings Centralstation 9:15. Meddela i anmälan om du väljer detta alternativ och ange också ditt mobilnummer.

Hitta dit (från E4:an)
- Ta av vid trafikplats Åby, avfart 124, ca 6 km norr om Norrköping och följ skyltning mot Braviken (vänster i korsningen)
- Efter ca 2 km, ta av vänster, det är fortsatt skyltat mot Braviken
- Efter ca 1,5 km finns en skylt ”Krusenhof” och en allé till höger, du ser nu sågverket på höger sida, ta vägen som ligger till vänster om allén (inte vägen som går igenom allén!)
- Följ vägen mot sågverket, framför grindarna i staketet som omgärdar sågverket, ta höger och följ staketet tills du ser långsidan av en byggbarack
- Framför baracken kan du parkera. När du har sågverket i ryggen har du en slaggstenslada framför dig, det är vår mötespunkt.
Om du har tillgång till en smartphone så kan du i Google maps knappa in följande koordinater som är satta till ”Stenladan”: 58.641292, 16.227874

Varmt välkomna!


www.ladviksskogsbrukarklubb.se
 
2016-03-14